The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2011-06-11, 12:08 AM
The Wicker Man's Avatar
The Wicker Man The Wicker Man is offline
Fuck You?
76.15 GB/132.64 GB/1.74
 
Join Date: Nov 2004
Location: Arizona
LAN Ip Address

I am attempting to forward my ports. On the router setup page is asks for the LAN IP Address and the Protocol. For the Lan IP address, is that just my ip address or ? The protocol I should use is TCP?

Thanks....
B
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2011-06-11, 12:20 AM
uni-fi's Avatar
uni-fi uni-fi is offline
C'est Bon
218.25 MB/1.71 GB/8.04
 
Join Date: Sep 2007
Location: East Bound and Down
Re: LAN Ip Address

Use this site to grab your IP http://www.whatismyip.com/tools/ip-address-lookup.asp because since you are using a router it is going to assign you a 192.168 address by default, however your actual IP address is totally different when going from the outside world coming in.

And then you want to set up the rule on TCP for your port range or single port (however you choose to do it).
__________________
SI VIS PACEM PARA BELLUM

Quote:
Originally Posted by dr-funkenstein View Post
The DNC sucks.
Quote:
DISCLAIMER: This post is provided 'as is' for informational purposes only. The OP (Original Poster) does not provide any warranties of any kind regarding any information contained within.
Quote:
Originally Posted by LazyTaper View Post
There is that unmistakable delicious air of animus wafting throughout the forum this evening
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2011-06-16, 07:39 AM
DanielG's Avatar
DanielG DanielG is offline
300.35 GB/438.48 GB/1.46
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Re: LAN Ip Address

Quote:
Originally Posted by uni-fi View Post
Use this site to grab your IP http://www.whatismyip.com/tools/ip-address-lookup.asp because since you are using a router it is going to assign you a 192.168 address by default, however your actual IP address is totally different when going from the outside world coming in.
Your 'external' IP address (the address the site above gives you) is totally useless for Port Forwarding. You need to use the IP address your Router gives you. You can find out your LAN address by going to your command prompt and then type in: ipconfig

You want the IP address that starts with 10.1.1.* or 192.168.*.*



Note: If your router is using DHCP to assign IP addresses, you may get a different address when you reboot your PC or reboot your router. Some routers allow you to keep the same IP address all the time. It is also possible to give yourself a static local IP address through Windows.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2011-06-23, 06:48 PM
saltman's Avatar
saltman saltman is offline
opposite of moderate
TTD Staff
471.23 GB/591.81 GB/1.26
 
Join Date: Dec 2004
Re: LAN Ip Address

He seems like an apple

but you have the correct process. commands are going to be different though.
__________________
We all see only that which we are trained to see.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2011-06-24, 08:38 AM
Drgiggles1's Avatar
Drgiggles1 Drgiggles1 is offline
855.45 GB/2.86 TB/3.42
 
Join Date: Dec 2008
Location: Pocono Mountains
Re: LAN Ip Address

On the protocol question select both TCP and UDP
__________________
"Schoeps Schmoeps!!!
(I don't hate Schoeps mics, just the snobs who foolishly believe excellent recordings can't be made without them.)" Falconidave
Mics: CA-14 (o,c,o)
Remote Power: CA-9100 pre-amp, CA-UBB battery box
Recorders: Sony PCM-M10, Tascam DR-2d
Cable/s: custom 6" GAKables Mini Starquad
Batteries: Maha 9.6V Imedion, Maha Powerex 2700 mAh
Chargers: Maha MH-C9000, MAHA MH-C490F
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
# below IP address - b3118207 Technobabble 2 2007-06-22 12:07 PM
static ip address - Slab Technobabble 3 2006-02-03 12:01 PM
How do you set up a static IP address - manmachine Technobabble 13 2005-11-25 04:26 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 02:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts