The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2006-04-07, 05:43 PM
chewie420 chewie420 is offline
978.19 GB/866.57 GB/0.89
 
Join Date: Jul 2005
dual layer menu problems??

i've burned 2 discs with my dual layer burner, and the menu won't work on either. the menu music plays, and the show plays fine if i stop and start it again, but the menu itself isn't there. i burned them in nero the same way i burn all my discs with no problems. anyone else had this problem?
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2006-04-08, 01:46 PM
jayroch jayroch is offline
116.58 GB/126.74 GB/1.09
 
Join Date: Nov 2005
Re: dual layer menu problems??

My standalone dvd player does wierd things with dl discs burned with nero. What's happening might just be an issue with your player. I burn my dl discs with slysofts clone dvd and they play fine in my player. I have yet to put to much effort into figuring out what is causing the compatability issue but the way I do it works for me. I guess what I'm saying is try burring discs with different apps and see what happens and see if the discs you burned with nero play in other players. You could also go to videohelp.com and see what they say about your player. Hope this helps.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2006-04-08, 07:24 PM
chewie420 chewie420 is offline
978.19 GB/866.57 GB/0.89
 
Join Date: Jul 2005
Re: dual layer menu problems??

i tried playing it in different players and have the same issue, but if i play it in my computer it works fine. i don't have problems with dvd5's, only the dl's. i'll try a different app 2nite...
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2006-04-09, 10:23 AM
chewie420 chewie420 is offline
978.19 GB/866.57 GB/0.89
 
Join Date: Jul 2005
Re: dual layer menu problems??

i tried 2 other apps, and got non-playable discs from both. i know i can get results from nero, but i need to figure out the menu issue. anyone???
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2006-04-09, 11:25 AM
AAR.oner's Avatar
AAR.oner AAR.oner is offline
ense et aratro
TTD Staff
1.11 TB/1.41 TB/1.27
 
Join Date: Feb 2005
Location: Appalachia
Re: dual layer menu problems??

what disc type are you choosing when you open Nero? DVD-VIDEO, DVD-ROM (ISO), etc....?
__________________
TTD's Gear Lust Forum -- info & reviews on taping gear
Basics of EQing

"A man is none the less a slave because he is allowed to choose a new master once in a term of years."
- Lysander Spooner
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #6  
Old 2006-04-09, 12:39 PM
chewie420 chewie420 is offline
978.19 GB/866.57 GB/0.89
 
Join Date: Jul 2005
Re: dual layer menu problems??

i've tried it in nero express and nero burning rom, and i choose dvd-video on each. i just tried one in rom, dvd-video, exactly to the guide at video help.com, and i got the same exact results. i was thinking og trying the udf/iso mode, but i want to be sure, these dl's ain't cheap...
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
Problems burning dual layer DVDs - Tubular Technobabble 68 2009-05-04 11:58 AM
question about dual layer authoring/layer break - datdork Technobabble 24 2008-09-12 03:10 PM
Dual layer DVD to 2 SIngle layer DVD,s - bob francais Technobabble 1 2008-02-03 02:25 AM
Help with new dual layer DVD burner - keo72467 Technobabble 2 2007-05-13 09:51 AM
Break up dual layer for mac? - Jobiwan24 Technobabble 1 2006-09-05 07:21 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 06:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts