The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2012-03-04, 02:37 PM
wavfan wavfan is offline
9.26 GB/14.01 MB/0.00
 
Join Date: Aug 2011
settings for Mac

Can someone with a Mac (hopefully running Lion) tell me how their settings are, um, set... so they can seed and upload?
I don't want to get banned, but I can't seem to become un-firewalled.
I'm using Tomato Torrent.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2012-03-04, 02:51 PM
cleantone cleantone is offline
248.10 GB/154.50 GB/0.62
 
Join Date: Nov 2004
Re: settings for Mac

Sorry, I'm not chiming in to help. I am looking for the same help. I haven't been able to port forward properly since Leopard. Maybe someone can chime in.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2012-03-04, 03:13 PM
bluzman's Avatar
bluzman bluzman is offline
Get Up For The Down Stroke
411.58 GB/5.06 TB/12.60
 
Join Date: Sep 2007
Re: settings for Mac

Make sure you only have 1 router. Sometimes the box the Cable/DSL company puts in is also a router and many times people also will install an Airport router or Lynksys or Netgear etc.
Check to be sure you only have one Router.
Make sure your Firewall in the "Security Control Panel" in "System Preferences" is OFF

Then go to here. Read the fine print for links to good instructions. If still stuck write back with make of router etc.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2012-03-05, 08:42 PM
co9ol's Avatar
co9ol co9ol is offline
co9ol
273.63 GB/368.50 GB/1.35
 
Join Date: Nov 2006
Location: GTA Ontario, Canada
Re: settings for Mac

Back a while a go I had a router/modem that has a dmz. Basically you could set a specific ip address to not be firewalled. Then when I wanted to seed I just switched it to that. Not the safest but its not like i leave it like that all the time.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2012-03-13, 09:34 PM
wavfan wavfan is offline
9.26 GB/14.01 MB/0.00
 
Join Date: Aug 2011
Re: settings for Mac

Quote:
Originally Posted by bluzman View Post
Make sure you only have 1 router. Sometimes the box the Cable/DSL company puts in is also a router and many times people also will install an Airport router or Lynksys or Netgear etc.
Check to be sure you only have one Router.
Make sure your Firewall in the "Security Control Panel" in "System Preferences" is OFF

Then go to here. Read the fine print for links to good instructions. If still stuck write back with make of router etc.
Do really need to spend $30 for portforward?
my router is AT&T, 2wire, 2701HG-B, and I need port 6881 open.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #6  
Old 2012-03-13, 09:43 PM
jameskg's Avatar
jameskg jameskg is offline
audio moderator
TTD Staff
83.16 GB/882.03 GB/10.61
 
Join Date: Jan 2005
Location: USA
Re: settings for Mac

we won't ban you
__________________
"There are some of these recordings where it is just a whirring, and you cannot hear the music. " - Jimmy Page, 2007 / JUL / 26
Firewall Help: your router | windows XP | more
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #7  
Old 2012-03-18, 01:04 PM
wavfan wavfan is offline
9.26 GB/14.01 MB/0.00
 
Join Date: Aug 2011
Re: settings for Mac

Quote:
Originally Posted by jameskg View Post
we won't ban you
Thank you.
I love t'den.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #8  
Old 2012-03-18, 03:59 PM
Montehall Montehall is offline
16.67 GB/0.00 KB/0.00
 
Join Date: Mar 2012
Icon6 Re: settings for Mac

Quote:
Originally Posted by wavfan View Post
Can someone with a Mac (hopefully running Lion) tell me how their settings are, um, set... so they can seed and upload?
I don't want to get banned, but I can't seem to become un-firewalled.
I'm using Tomato Torrent.
I would highly recommend you do some reading at http://portforward.com/
I am on a macintosh using OSX Lion and a Dlink router a fixed my firewalled problem after a few tries. You need to find the port your torrent uses, listed on this website, and open that port on your router all the instructions are there on http://portforward.com/ you will see ads for software solutions ignore them and read on to do it for free.

Montehall
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
Appropriate settings for Blu-Ray video - xjsb125 Technobabble 0 2010-04-03 01:34 PM
Record settings for iriver10? - optiplex2 Technobabble 2 2009-12-22 06:49 PM
can anyone help with Azureus Settings? - COLOGNESHARK Technobabble 4 2008-05-22 05:41 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 07:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts