The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2005-05-13, 07:56 AM
Evenreven's Avatar
Evenreven Evenreven is offline
smile!
11.18 GB/48.46 GB/4.33
 
Join Date: Nov 2004
Question about re-seeding

Hello people,
Someone requested a reseed of the Neil Young concert boot "Citizen Kane jr. Blues". It's been inactive for some time now. I can reseed it, no problem, I even have the original torrent file. But the problem is, I don't think it included that shntool fingerprint thingy.

http://www.thetradersden.org/forums/...t=citizen+kane

Is it okay to seed it in the way it was in the original seed?

Cheers and thanks!
-Evenreven
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2005-05-13, 08:40 PM
Five's Avatar
Five Five is offline
TTD Staff
186.65 GB/588.32 GB/3.15
 
Join Date: Oct 2004
Location: Canada
Re: Question about re-seeding

Its really easy to make an .st5 these days...
http://thor.prohosting.com/roh0205/

if you're on mac use a program called xAct.

if you need more help just ask!
__________________
Checksums Demystified EAC Config MakeTorrent WinAmp Config

Modern social theory casts a highly skeptical eye on any declaration that a group of persons is without conflict, and insists, on the contrary, that conflict is natural to groups, and even more, is essential to them. -Patrick Henry
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2005-05-18, 06:16 PM
Evenreven's Avatar
Evenreven Evenreven is offline
smile!
11.18 GB/48.46 GB/4.33
 
Join Date: Nov 2004
Re: Question about re-seeding

Okay, then I`ll make an .st5 to go with the reseed. With xAct it seems pretty much self-explanatory.

My question was really a bit more general though. It was something along the lines of: when a shn seed without an .st5 has been seeded on this site once already, do I need to make an .st5 for a simple reseed when the original seeder didn`t have to?

But as I said, I will make one and reseed.
Thanks again, Five!
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2005-05-18, 09:16 PM
Five's Avatar
Five Five is offline
TTD Staff
186.65 GB/588.32 GB/3.15
 
Join Date: Oct 2004
Location: Canada
Re: Question about re-seeding

let's just say that we strongly prefer .st5 checksums posted with SHN and APE sets when they're seeded.

you're welcome!
__________________
Checksums Demystified EAC Config MakeTorrent WinAmp Config

Modern social theory casts a highly skeptical eye on any declaration that a group of persons is without conflict, and insists, on the contrary, that conflict is natural to groups, and even more, is essential to them. -Patrick Henry
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2005-05-20, 10:18 AM
Evenreven's Avatar
Evenreven Evenreven is offline
smile!
11.18 GB/48.46 GB/4.33
 
Join Date: Nov 2004
Re: Question about re-seeding

Since no one in the reseed announce thread has complained yet...

http://www.thetradersden.org/forums/...ead.php?t=7425

... I guess I did it the right way!

Thanks for all the help, Five!
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
Seeding Question - filepe Technobabble 1 2006-09-14 05:09 PM
Question about seeding - Billo521 Technobabble 16 2006-05-24 08:13 AM
Seeding question - rmm262002 Technobabble 1 2006-05-19 05:16 PM
last seeding question - aegert Technobabble 5 2005-12-07 11:31 PM
BT Re seeding question - aegert Technobabble 2 2005-12-07 07:42 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 10:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts