The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2009-03-14, 07:57 PM
scaryguy scaryguy is offline
26.80 GB/19.15 GB/0.71
 
Join Date: Feb 2009
Red face Pulled for interlace issue, why?

Hello Mods. How are you??

Can you tray to explain to me why mi post was Pulled??

My post is this one
http://www.thetradersden.org/forums/...ad.php?t=70483

the problem that you found is. ----> "Pulled for interlace issue"

What is the interlace problem?, or what is the interlace??.

I just want to know what a did wrong in the reencoding process that i made with the original DVD that i have.


Thanks you for your time.

Saludos!!
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2009-03-14, 07:59 PM
uninvited94's Avatar
uninvited94 uninvited94 is offline
alive in the superunknown
TTD VIP
TTD Staff
2.31 TB/7.41 TB/3.21
 
Join Date: Apr 2006
Location: Nine Churches, Germany
Re: Pulled for interlace issue, why?

Maybe that one?

Quote:
Originally Posted by sabkisscrue View Post
Definitely not worth getting unless you wanna be disappointed because of the bad encoding.
__________________

--

"never understood the snobbishness over a microphone. I mean fuck, I killed 3 moose, 2 caribou and a bear by age 16, but I sure as hell don't go bragging about the gun used (.308). the point is to knock down the animal, not what you knock it down with.

dumbass."


(Ballsdeep, 2015-02-16)

--


Looking for any


Kaki King and Team Dresch

http://www.thetradersden.org/forums/...faq_audioguide

Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2009-03-14, 09:29 PM
rspencer's Avatar
rspencer rspencer is offline
TTD Hoarder
TTD Staff
262.05 GB/271.31 GB/1.04
 
Join Date: Oct 2007
Location: the outer limits
Re: Pulled for interlace issue, why?

Quote:
Originally Posted by scaryguy View Post
I just want to know what a did wrong in the reencoding process that i made with the original DVD that i have.
From the FAQ, DVD Video BitTorrent Seeding Policy:

Quote:
10. No Transcoded or Re-Encoded DVDs are allowed.
We do not allow any DVDs to be seeded that have been recompressed in any way. This includes any DVD9>DVD5 or PAL>NTSC or NTSC>PAL, MPEG-2 > remaster > MPEG-2. Please seed the DVDs in the original released form. The only exception here is if you received a DVD with no menus or chapters, then feel free to add a menu and chapter points (this MUST be done without RE-encoding the video), but please give credit to the original author, if known. Once you download the show, you may do what you want to it, but please only share the DVDs in their original released form.
__________________
My main list .... My masters

Quote:
Originally Posted by dcbullet View Post
Sometimes im dense.
Quote:
Originally Posted by dcbullet View Post
I hate not being a real man.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2009-03-14, 09:56 PM
scaryguy scaryguy is offline
26.80 GB/19.15 GB/0.71
 
Join Date: Feb 2009
Re: Pulled for interlace issue, why?

Thanks for you reply.

But...

I did exactly that there say.
i just add menu and chapters. The format is the same that the original source.

i don't understand why??

thanks....
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2009-03-15, 12:16 AM
U2Lynne's Avatar
U2Lynne U2Lynne is offline
TTD Staff
471.57 GB/2.01 TB/4.37
 
Join Date: Oct 2004
Location: California
Re: Pulled for interlace issue, why?

The best person to talk to is probably the person who pulled the show. Just PM Joe and ask him.
__________________
Five's Checksums Demystified - everything and anything you want to know about checksums
On a Mac? Get XLD to rip your CDs. Please see this guide - X Lossless Decoder (XLD): How to create flawless CD rips on Mac OS X

TTD GoFundMe Campaign

Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #6  
Old 2009-03-16, 04:58 AM
lastepic's Avatar
lastepic lastepic is offline
256.15 GB/348.70 GB/1.36
 
Join Date: Dec 2004
Re: Pulled for interlace issue, why?

Scaryguy, what exactly did you do to this between receiving it and seeding it? You say add menu and add chapters - what program did you use?

The screengrabs look fine so it's very possible that your authoring program has also re-encoded the whole thing too. Is the size of the original and your version identical? How long did it take for your authoring program to complete your authoring job?

It would be good to see a bit of both the original and the your re-authored version, though that would be difficult to do.

I assume you've burnt your re-authored version to disc and watched it on a standalone?
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
dvd mac burning issue - bushboy47 Technobabble 27 2007-05-09 08:41 PM
Help with Firewall issue - nodin Technobabble 0 2006-05-07 09:57 AM
Is this a Nero issue? - Black Dog Technobabble 3 2006-01-14 11:25 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 05:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts