The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2008-10-30, 07:56 PM
optiplex2 optiplex2 is offline
61.19 GB/6.34 GB/0.10
 
Join Date: Oct 2008
Multicam mix software?

Hello, I have a couple of shows that I want to make a multicam mix out of. Can someone name me a few great software that can do this.

Also which would be an easier one or the most userfriendly.

I have the following software but have never used them and have no idea what they do:

Adobe Premiere Pro CS3
Sony Vegas (Version 6, 7 and 8)
DVDLabPro 2

thanks
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2008-10-30, 08:35 PM
Unidecker's Avatar
Unidecker Unidecker is offline
TTD VIP
2.28 TB/31.75 TB/13.91
 
Join Date: Feb 2005
Location: right here ..where you are.
Re: Multicam mix software?

vegas by sony
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2008-10-31, 05:28 AM
Zenith023's Avatar
Zenith023 Zenith023 is offline
9.63 GB/20.56 GB/2.14
 
Join Date: Jul 2007
Re: Multicam mix software?

Just FYI, I've been wondering about the same thing recently.

It looks like it could be fairly easy to do in Vegas.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2008-10-31, 09:42 AM
saltman's Avatar
saltman saltman is offline
opposite of moderate
TTD Staff
471.23 GB/591.81 GB/1.26
 
Join Date: Dec 2004
Re: Multicam mix software?

Vegas 8. The multicam is significantly improved in that version.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2008-10-31, 09:49 AM
Zenith023's Avatar
Zenith023 Zenith023 is offline
9.63 GB/20.56 GB/2.14
 
Join Date: Jul 2007
Re: Multicam mix software?

Quote:
Originally Posted by saltman View Post
Vegas 8. The multicam is significantly improved in that version.
Cool, glad to hear that! I was watching that YouTube video you linked to the other night, and it mentions that you use Ultimate S(?) to do the multicam preview - I assume that's a built in function, or is it an additional plug in? I've not seen it before.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #6  
Old 2008-10-31, 10:36 AM
saltman's Avatar
saltman saltman is offline
opposite of moderate
TTD Staff
471.23 GB/591.81 GB/1.26
 
Join Date: Dec 2004
Re: Multicam mix software?

maybe I linked the wrong video. Ultimate S is a plugin that allows the older Vegas to do multicam. It is not needed with Vegas 8. It basically has the same thing built in.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #7  
Old 2008-10-31, 10:40 AM
Zenith023's Avatar
Zenith023 Zenith023 is offline
9.63 GB/20.56 GB/2.14
 
Join Date: Jul 2007
Re: Multicam mix software?

Quote:
Originally Posted by saltman View Post
maybe I linked the wrong video. Ultimate S is a plugin that allows the older Vegas to do multicam. It is not needed with Vegas 8. It basically has the same thing built in.
Ah right, cool. Thanks.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 11:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts