The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2008-08-23, 11:42 PM
terapinfly's Avatar
terapinfly terapinfly is offline
2.38 TB/2.57 TB/1.08
 
Join Date: May 2006
still firewalled!?!

Hey sorry to post again. I have done everything posted in my last forum post. And I wasnt firewalled last week but now I am again. canyouseeme.org can see me. I have gone into my mac sys pref. forwarded my ports and done everything else that has been suggested by this forum.

Again- mac osx, azureus, qwest 2wire 2701hg-d modem.

Please help!

just to clarify- i was good until a lightin storm blew my other modem, got a new one and the trouble begain
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2008-08-24, 12:29 AM
U2Lynne's Avatar
U2Lynne U2Lynne is offline
TTD Staff
471.57 GB/2.01 TB/4.37
 
Join Date: Oct 2004
Location: California
Re: still firewalled!?!

Canyouseeme.org sees you on port 52000 (the port you currently have set in Azureus)? After you tested port 52000 on canyouseeme, did you try stopping the torrent here and then restarting it?
__________________
Five's Checksums Demystified - everything and anything you want to know about checksums
On a Mac? Get XLD to rip your CDs. Please see this guide - X Lossless Decoder (XLD): How to create flawless CD rips on Mac OS X

TTD GoFundMe Campaign

Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2008-08-24, 12:49 AM
terapinfly's Avatar
terapinfly terapinfly is offline
2.38 TB/2.57 TB/1.08
 
Join Date: May 2006
Re: still firewalled!?!

Quote:
Originally Posted by U2Lynne View Post
Canyouseeme.org sees you on port 52000 (the port you currently have set in Azureus)? After you tested port 52000 on canyouseeme, did you try stopping the torrent here and then restarting it?
I tried that... TTD does not have me as firewalled anymore but azureus DHT firewalled. Any thoughts on that one?
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2008-08-24, 10:02 AM
terapinfly's Avatar
terapinfly terapinfly is offline
2.38 TB/2.57 TB/1.08
 
Join Date: May 2006
Re: still firewalled!?!

so this morning I wake up and everything is back to normal again, no dht firewalledm ttd ok? Anyone have any ideas?
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2008-08-24, 10:24 AM
U2Lynne's Avatar
U2Lynne U2Lynne is offline
TTD Staff
471.57 GB/2.01 TB/4.37
 
Join Date: Oct 2004
Location: California
Re: still firewalled!?!

Turn off DHT in Azureus. It can cause you problems with your stats since it bypasses the tracker. I just googled this, it should help with that - http://www.zeropaid.com/bbs/showthread.php?t=43293
__________________
Five's Checksums Demystified - everything and anything you want to know about checksums
On a Mac? Get XLD to rip your CDs. Please see this guide - X Lossless Decoder (XLD): How to create flawless CD rips on Mac OS X

TTD GoFundMe Campaign

Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
FIREWALLED - Buckeyedog Technobabble 19 2009-03-12 12:37 AM
Firewalled - canon Technobabble 1 2007-02-04 12:07 PM
Firewalled??? - dannyandamie Technobabble 1 2007-01-31 07:01 PM
there is no way i am firewalled.... - trip4life Technobabble 2 2007-01-25 04:08 PM
Firewalled? - wbaetz Technobabble 8 2007-01-11 05:33 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 06:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts