The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2005-04-17, 06:15 PM
silentmachine's Avatar
silentmachine silentmachine is offline
I'm down here for your soul
23.34 GB/1.93 GB/0.08
 
Join Date: Nov 2004
Location: Limerick, Ireland
Arrow DVD-lab Pro Root Menu Audio?

Hi!

I've used DVD-lab Pro to author a DVD. It has a root menu and 4 title menus. I want to add music to the root menu but I also don't want the music to stop playing when I select a title menu. Is this possible?

Thanks in advance!
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2005-04-18, 10:01 AM
silentmachine's Avatar
silentmachine silentmachine is offline
I'm down here for your soul
23.34 GB/1.93 GB/0.08
 
Join Date: Nov 2004
Location: Limerick, Ireland
Re: DVD-lab Pro Root Menu Audio?

Anyone?
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2005-04-21, 07:34 PM
ktng ktng is offline
178.81 GB/230.92 GB/1.29
 
Join Date: Dec 2004
Re: DVD-lab Pro Root Menu Audio?

No idea I'm afraid. I would suggest you post the query in the DVD-Lab forum.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
Creating Root menu for a DVD - crp71 Technobabble 4 2007-08-13 07:11 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 10:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts