The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2008-01-15, 09:27 PM
tgunn2760's Avatar
tgunn2760 tgunn2760 is offline
1.12 TB/1.19 TB/1.06
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada, eh?
Can you copy digicam to HDD recorder via TV AV input?

Has anyone tried this, or know if it's possible?

My HDD recorder does not have an AV input, but the TV does. Is it possible to play the digicam on the TV and record what is being played to a DVD HDD recorder?
__________________
Partial DVD list here:
http://db.etree.org/tgunn2760

Text file of over 1500 DVDs:

https://docs.google.com/file/d/0BxX3...Q2M/edit?pli=1

Trading status: Canada and USA only-please VERIFY all discs.

http://db.etree.org/public_wantlist....erid=tgunn2760
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2008-01-16, 07:09 AM
KoolKat's Avatar
KoolKat KoolKat is offline
Video Guru
49.89 GB/89.01 GB/1.78
 
Join Date: Dec 2004
Location: On A Shelf Near You
Re: Can you copy digicam to HDD recorder via TV AV input?

With some models yes,Pioneer for example.However both TV & HDD recorder have to be Pioneer & have to have TV direct record capabilities.
Not a good way to go though tgunn chap.Pop it to someone who can do it properly for you.

K_K
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2008-01-16, 08:07 AM
tgunn2760's Avatar
tgunn2760 tgunn2760 is offline
1.12 TB/1.19 TB/1.06
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada, eh?
Re: Can you copy digicam to HDD recorder via TV AV input?

Quote:
Originally Posted by KoolKat View Post
With some models yes,Pioneer for example.However both TV & HDD recorder have to be Pioneer & have to have TV direct record capabilities.
Not a good way to go though tgunn chap.Pop it to someone who can do it properly for you.

K_K
Thanks.

Can load it to PC and edit there.

Was just curious.
__________________
Partial DVD list here:
http://db.etree.org/tgunn2760

Text file of over 1500 DVDs:

https://docs.google.com/file/d/0BxX3...Q2M/edit?pli=1

Trading status: Canada and USA only-please VERIFY all discs.

http://db.etree.org/public_wantlist....erid=tgunn2760
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
DAT to Mac - Can I use a Firewire input? - pagekeys Technobabble 1 2006-12-22 06:18 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 08:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts