The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2007-10-05, 11:39 PM
madhouse73 madhouse73 is offline
565.51 GB/445.06 GB/0.79
 
Join Date: Jul 2007
Unhappy my traders little helper is broken??

hello,

I got this message while trying to check sector boundaries (which took forever) can anyine explain this to me please?!?!? how do i fix it?
Preview of changes:
-------------------
3 [main] shntool 2816 C:\WINDOWS\shntool.exe: *** fatal error - C:\WINDOWS\shntool.exe: *** fork: can't reserve memory for stack 0x23A120 - 0x240000, Win32 error 487
3 [main] shntool 2172 C:\WINDOWS\shntool.exe: *** fatal error - C:\WINDOWS\shntool.exe: *** fork: can't reserve memory for stack 0x23A120 - 0x240000, Win32 error 487
12 [main] shntool 2824 child_info::sync: wait failed, pid 2172, Win32 error 0
11630 [main] shntool 2824 fork: child -1 - died waiting for longjmp before initialization, retry 8, exit code 0x1000000, errno 11
shntool: fork: Resource temporarily unavailable
Error: error while forking child process, see above.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2007-10-05, 11:55 PM
madhouse73 madhouse73 is offline
565.51 GB/445.06 GB/0.79
 
Join Date: Jul 2007
Re: my traders little helper is broken??

hello again,

all other functions seem to be ok with TLH.

any help would be appreciated!!
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2007-10-05, 11:58 PM
rhinowing rhinowing is offline
133.52 GB/260.14 GB/1.95
 
Join Date: Nov 2004
Re: my traders little helper is broken??

re-install shntool?
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2007-10-06, 12:05 AM
madhouse73 madhouse73 is offline
565.51 GB/445.06 GB/0.79
 
Join Date: Jul 2007
Re: my traders little helper is broken??

this is going to make me look really dumb but where is the shntool file located exacly? is it in the TLH file?
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2007-10-06, 12:20 AM
madhouse73 madhouse73 is offline
565.51 GB/445.06 GB/0.79
 
Join Date: Jul 2007
Re: my traders little helper is broken??

hello again,

I reinstalled TLH but got the same results as above?

What am I doing wrong!!

All this is new to me!!


thanks
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #6  
Old 2007-10-06, 12:50 AM
U2Lynne's Avatar
U2Lynne U2Lynne is offline
TTD Staff
471.57 GB/2.01 TB/4.37
 
Join Date: Oct 2004
Location: California
Re: my traders little helper is broken??

You might want to post about this in Robert's (Roann) thread here: http://www.thetradersden.org/forums/...ead.php?t=3904 He always checks the thread and does his best to answer users with problems.
__________________
Five's Checksums Demystified - everything and anything you want to know about checksums
On a Mac? Get XLD to rip your CDs. Please see this guide - X Lossless Decoder (XLD): How to create flawless CD rips on Mac OS X

TTD GoFundMe Campaign

Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
Error when encoding wav. to flac. with Traders' Little Helper - migrantwing Technobabble 9 2008-08-10 12:17 PM
Traders little helper - rich65vwbus Technobabble 3 2008-05-04 11:38 PM
Traders little helper says these files are ok - juxtiphi Technobabble 3 2007-06-15 12:49 PM
Traders Little Helper Emergensey... - annajoy Technobabble 2 2006-06-08 11:18 AM
Errors in Traders little helper? - Gromek Technobabble 2 2006-06-01 10:21 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 11:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts