The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2007-08-31, 08:49 AM
xtraloveable's Avatar
xtraloveable xtraloveable is offline
395.56 GB/343.67 GB/0.87
 
Join Date: May 2007
Re: Before posting about being firewalled...

I'm using Kaspersky Internet Security 6.0 and don't know how to get my Utorrent 1.6.1 in settings so that I won't be firewalled...anyone who can tell me how to add U torrent to my KIS firewall? I don't use a Router!

Thanx anyway.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2007-08-31, 04:03 PM
diggrd's Avatar
diggrd diggrd is offline
1.10 TB/1.70 TB/1.54
 
Join Date: Nov 2004
Location: SWNH
Re: Firewalled and using Kaspersky Internet Security 6.0

Go to Anti-Hacker Settings -> Rules for applications
you say no router but if you are not dial-up then how are you connected? just trying to get more info to help out.
__________________
DEMONROAST
LIST
Scene of a Perfect Crime


Quote:
Originally posted by frankenberry
anybody else who decides to call me a fuckhead troll newbie (you know who you are) should be made to listen to phish bootleg taped by a '73 led zeppelin taper
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2007-08-31, 05:01 PM
xtraloveable's Avatar
xtraloveable xtraloveable is offline
395.56 GB/343.67 GB/0.87
 
Join Date: May 2007
Re: Firewalled and using Kaspersky Internet Security 6.0

Quote:
Originally Posted by diggrd
Go to Anti-Hacker Settings -> Rules for applications
you say no router but if you are not dial-up then how are you connected? just trying to get more info to help out.
I have a cable/Lan connection
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2007-08-31, 08:12 PM
diggrd's Avatar
diggrd diggrd is offline
1.10 TB/1.70 TB/1.54
 
Join Date: Nov 2004
Location: SWNH
Re: Firewalled and using Kaspersky Internet Security 6.0

what model cable modem?
__________________
DEMONROAST
LIST
Scene of a Perfect Crime


Quote:
Originally posted by frankenberry
anybody else who decides to call me a fuckhead troll newbie (you know who you are) should be made to listen to phish bootleg taped by a '73 led zeppelin taper
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2007-09-01, 03:41 PM
xtraloveable's Avatar
xtraloveable xtraloveable is offline
395.56 GB/343.67 GB/0.87
 
Join Date: May 2007
Re: Firewalled and using Kaspersky Internet Security 6.0

Quote:
Originally Posted by diggrd
Go to Anti-Hacker Settings -> Rules for applications
you say no router but if you are not dial-up then how are you connected? just trying to get more info to help out.
It works now...not firewalled anymore...i allready had utorrent there but with the wrong rules setup...changed it hundreds of times and now it works perfect! Thanx for the info and help!
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
Mac Security / AntiVirus - manmachine Technobabble 1 2006-08-03 09:24 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 10:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts