The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2007-05-17, 11:10 AM
splumer's Avatar
splumer splumer is offline
Hello.
55.65 GB/151.94 GB/2.73
 
Join Date: Nov 2006
Location: Cleveland, Ohio
Connecting to seeds

I grabbed some torrents from btjunkie, and started dowloading. For one, there were 82 seeds in the swarm, but I was only connected to 2 or three. Thus, what should have been a blazin' fast download turned into an overnight and then some DL. Is there anything I can do to connect to other seeds in the swarm? I use Azureus. Thanks.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2007-05-17, 11:23 AM
U2Lynne's Avatar
U2Lynne U2Lynne is offline
TTD Staff
471.57 GB/2.01 TB/4.37
 
Join Date: Oct 2004
Location: California
Re: Connecting to seeds

First, make sure you aren't firewalled. And then also make sure you haven't set Azureus to only connect to a couple of connections (under Options > Transfer). Does this only happen on that tracker?
__________________
Five's Checksums Demystified - everything and anything you want to know about checksums
On a Mac? Get XLD to rip your CDs. Please see this guide - X Lossless Decoder (XLD): How to create flawless CD rips on Mac OS X

TTD GoFundMe Campaign

Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2007-05-17, 03:12 PM
splumer's Avatar
splumer splumer is offline
Hello.
55.65 GB/151.94 GB/2.73
 
Join Date: Nov 2006
Location: Cleveland, Ohio
Re: Connecting to seeds

Quote:
Originally Posted by U2Lynne
First, make sure you aren't firewalled. And then also make sure you haven't set Azureus to only connect to a couple of connections (under Options > Transfer). Does this only happen on that tracker?
Well, when I started the DL from btjunkie, it happened, but then I stopped it, went to the actual tracker (btjunkie is an index of trackers) DL'd the torrent file, rather than opening it, and it worked better, but not 100 percent. Other torrents I've done, from etree, and TTD have all worked fine.

I checked that setting and I think it's OK. Is that "Max connections" that you're referring to? It's set at 250 for me.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
only connecting to 1 seeder out of 14? - lbrow65 Technobabble 9 2007-10-09 10:59 AM
Not connecting to seeders??? - 21Niko21 Technobabble 3 2007-07-15 01:05 PM
Stones file keeps dis-connecting at 4.5% - Mysteriossa Technobabble 13 2005-08-30 12:42 PM
Not connecting to any peers in ABC! - JRiordan Technobabble 4 2005-08-01 11:36 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 12:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts