The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2007-04-03, 02:35 PM
bigwurock's Avatar
bigwurock bigwurock is offline
stupid monkey
693.59 GB/1.07 TB/1.58
 
Join Date: Apr 2005
320 lines Resolution good/bad for video taping

what is good resolution for video taping...???...is anything like 320 or 380 very good for video taping.?..just wondering for now
thanks...
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2007-04-03, 04:23 PM
SundayDriver's Avatar
SundayDriver SundayDriver is offline
72826
77.39 GB/133.18 GB/1.72
 
Join Date: Oct 2005
Location: the swamps of Jersey
Re: 320 lines Resolution good/bad for video taping

Resolution? It all depends on a few things. Full frame D-1 for NTSC is 720 x 480 though.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2007-04-03, 04:27 PM
saltman's Avatar
saltman saltman is offline
opposite of moderate
TTD Staff
471.23 GB/591.81 GB/1.26
 
Join Date: Dec 2004
Re: 320 lines Resolution good/bad for video taping

sounds like a webcam to me... not bad if you video taping your self for myspace.

just get a real camera. stop looking at those spy things.... not good for anything.
__________________
We all see only that which we are trained to see.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2007-04-03, 04:57 PM
bigwurock's Avatar
bigwurock bigwurock is offline
stupid monkey
693.59 GB/1.07 TB/1.58
 
Join Date: Apr 2005
Re: 320 lines Resolution good/bad for video taping

Quote:
Originally Posted by saltman
sounds like a webcam to me... not bad if you video taping your self for myspace.

just get a real camera. stop looking at those spy things.... not good for anything.

lol...you caught me
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2007-04-03, 07:30 PM
krokodyle's Avatar
krokodyle krokodyle is offline
218.73 GB/293.84 GB/1.34
 
Join Date: Nov 2005
Re: 320 lines Resolution good/bad for video taping

If you really are talking spycams : that sounds like a standard resolution (higher get really pricey), but the subject/area must be well-lit if you want a clear/sharp image. They can capture stuff in lower light as well, but the image quality degrades significantly. They also usually don't have much of a 'target area', unless you spring for a special lens.

I've done some camera installations in retail establishments, just in case you're thinking the worst...
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 12:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts