The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2006-09-26, 08:28 AM
paleale's Avatar
paleale paleale is offline
0.00 KB/0.00 KB/---
 
Join Date: Apr 2005
Location: MD
WTF Burning TAO??

Hi there,
All of my shows that are in SHN or FLAC have been comeing out as TAO lately!
It was not happening befor but now it is. I use Record Now to burn with and have just gotten Roxio to burn with. Could the Roxio be causing it? I cant find any thing in there for TAO or DAO in the settings? If I burn a show on my list not a problem it's just the ones I convert over to wav.
Any help would be great.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2006-09-26, 10:12 AM
overlordprod overlordprod is offline
94.14 GB/74.04 GB/0.79
 
Join Date: Feb 2005
Re: WTF Burning TAO??

Just make sure that you have the Disc At Once box checked and you should be OK. Been a few years since I used Roxio, but you should have a check box to select what way you want to burn.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2006-09-26, 10:49 AM
U2Lynne's Avatar
U2Lynne U2Lynne is offline
TTD Staff
471.57 GB/2.01 TB/4.37
 
Join Date: Oct 2004
Location: California
Re: WTF Burning TAO??

You can have DAO set, but then set the gap between songs to be 2 seconds (that's the default on my Roxio Toast). You need to make sure to highlight the songs and change the gap to 0 seconds, except the first track which needs to remain 2 seconds.
__________________
Five's Checksums Demystified - everything and anything you want to know about checksums
On a Mac? Get XLD to rip your CDs. Please see this guide - X Lossless Decoder (XLD): How to create flawless CD rips on Mac OS X

TTD GoFundMe Campaign

Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2006-09-26, 02:30 PM
paleale's Avatar
paleale paleale is offline
0.00 KB/0.00 KB/---
 
Join Date: Apr 2005
Location: MD
Re: WTF Burning TAO??

I just pulled up my Roxio and it shows 0 for gaps. I dont know what is going on.
Could my SHN & FLAC programs be makeing the gaps?
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2006-09-26, 06:32 PM
Five's Avatar
Five Five is offline
TTD Staff
186.65 GB/588.32 GB/3.15
 
Join Date: Oct 2004
Location: Canada
Re: WTF Burning TAO??

burn with EAC

exactaudiocopy.de

stop using easy coaster creator
__________________
Checksums Demystified EAC Config MakeTorrent WinAmp Config

Modern social theory casts a highly skeptical eye on any declaration that a group of persons is without conflict, and insists, on the contrary, that conflict is natural to groups, and even more, is essential to them. -Patrick Henry
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #6  
Old 2006-09-26, 08:23 PM
rhinowing rhinowing is offline
132.97 GB/260.13 GB/1.96
 
Join Date: Nov 2004
Re: WTF Burning TAO??

fuck roxio
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #7  
Old 2006-09-30, 12:47 PM
sb76854's Avatar
sb76854 sb76854 is offline
1.62 TB/3.79 TB/2.34
 
Join Date: Jun 2005
Location: POT
Re: WTF Burning TAO??

There is nothing more frustrating the a 2 second gap between a smoking Scarlet--->Fire
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
burning cds - mileyfan Technobabble 4 2008-01-20 01:35 PM
burning a dvd onto a CD-R - FeX- Technobabble 3 2008-01-11 12:40 PM
I need help burning to DVD! - Wylie Page Technobabble 2 2006-11-22 02:21 AM
DVD Burning Help! - coltrane74 Technobabble 10 2006-10-13 02:28 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 10:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts