The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2005-01-03, 06:59 PM
willndmb willndmb is offline
TTD VIP
437.11 GB/9.78 TB/22.92
 
Join Date: Nov 2004
Location: NY
ISO -- Azuerous

Azuerous for PC and Mac

thanks

Last edited by willndmb; 2005-01-03 at 07:11 PM.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2005-01-03, 07:36 PM
wazoo2u wazoo2u is offline
82.15 MB/96.22 MB/1.17
 
Join Date: Nov 2004
Re: ISO -- Azuerous

Guess it helps to spell it right:

http://www.google.com/search?sourcei...C:en&q=Azureus

It's not a Macintosh program.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2005-01-03, 08:00 PM
bgoode bgoode is offline
31.46 GB/33.40 GB/1.06
 
Join Date: Dec 2004
Re: ISO -- Azuerous

http://azureus.sourceforge.net/download.php
There is a Mac version, but only OS X i believe.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2005-01-03, 09:34 PM
wazoo2u wazoo2u is offline
82.15 MB/96.22 MB/1.17
 
Join Date: Nov 2004
Re: ISO -- Azuerous

Quote:
Originally Posted by bgoode
http://azureus.sourceforge.net/download.php
There is a Mac version, but only OS X i believe.
Didn't realize that. I stand corrected.. thanks.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2005-01-03, 10:30 PM
U2Lynne's Avatar
U2Lynne U2Lynne is offline
TTD Staff
469.38 GB/2.01 TB/4.39
 
Join Date: Oct 2004
Location: California
Re: ISO -- Azuerous

Will, if you use Azureus for your Mac, I'll warn you right now that for me, on OS 10.3.7, with all the latest security updates, and the latest Azureus, it won't connect me to remote peers. It acts as if I'm firewalled. I've had to start using the regular bit torrent client again in order to connect to EZT (can't do it with Azureus) or to connect to non-local peers at any other site. I'm fine, however, on my PC.
__________________
Five's Checksums Demystified - everything and anything you want to know about checksums
On a Mac? Get XLD to rip your CDs. Please see this guide - X Lossless Decoder (XLD): How to create flawless CD rips on Mac OS X

TTD GoFundMe Campaign

Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #6  
Old 2005-01-03, 10:54 PM
willndmb willndmb is offline
TTD VIP
437.11 GB/9.78 TB/22.92
 
Join Date: Nov 2004
Location: NY
Re: ISO -- Azuerous

thanks

hmmmm well i am upgrading to x.3 this weekend
maybe i will just go for the "normal" client

then again maybe i will use it for pc too--i was just hoping to use the same program for both to know whats going on easier
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #7  
Old 2005-01-03, 10:58 PM
U2Lynne's Avatar
U2Lynne U2Lynne is offline
TTD Staff
469.38 GB/2.01 TB/4.39
 
Join Date: Oct 2004
Location: California
Re: ISO -- Azuerous

You may be OK. I'm the only one I've heard of with this 'problem'. But, I thought I ought to warn you.
__________________
Five's Checksums Demystified - everything and anything you want to know about checksums
On a Mac? Get XLD to rip your CDs. Please see this guide - X Lossless Decoder (XLD): How to create flawless CD rips on Mac OS X

TTD GoFundMe Campaign

Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #8  
Old 2005-01-03, 11:50 PM
Rider's Avatar
Rider Rider is offline
11.76 GB/25.98 GB/2.21
 
Join Date: Oct 2004
Re: ISO -- Azuerous

Quote:
Originally Posted by U2Lynne
You may be OK. I'm the only one I've heard of with this 'problem'. But, I thought I ought to warn you.
Have you tried the newer version? they have updated it twice since you first had that problem.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #9  
Old 2005-01-04, 12:00 AM
U2Lynne's Avatar
U2Lynne U2Lynne is offline
TTD Staff
469.38 GB/2.01 TB/4.39
 
Join Date: Oct 2004
Location: California
Re: ISO -- Azuerous

Yeppers....
__________________
Five's Checksums Demystified - everything and anything you want to know about checksums
On a Mac? Get XLD to rip your CDs. Please see this guide - X Lossless Decoder (XLD): How to create flawless CD rips on Mac OS X

TTD GoFundMe Campaign

Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #10  
Old 2005-01-04, 12:32 AM
bgoode bgoode is offline
31.46 GB/33.40 GB/1.06
 
Join Date: Dec 2004
Re: ISO -- Azuerous

I have OS X 10.3.7 also, but am using Azureus 2.2.0.0, not the newest verison and don't have any problems, but I have not tried to dl anything form EZT.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #11  
Old 2005-01-05, 05:16 AM
rerem
0.00 KB/0.00 KB/---
 
Re: ISO -- Azuerous

azureus is java based,ought to work on any platform IF you have the java parts to give it linkage. I have it but my old puter doesn't like it as it hogs resources-memory relative to bit tornado and I have other things to do while DL's run. The only point of a Java base is to let it run on any platform,if your puter is halfway current it can work
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 12:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts