The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2006-03-23, 08:07 PM
Rocketnino's Avatar
Rocketnino Rocketnino is offline
75.16 GB/267.66 GB/3.56
 
Join Date: Nov 2004
Location: So. Cal, the Den of Affluency
No Audio in WMP all of a sudden...?!?

I feel like this question has been asked a few hundred times, and if it has, I'm really sorry. I dug around in the FAQ/Techno Archive and didn't see anything, so thought I'd just post away.

I've been here downloading for quite some time now - and every now and then I'll just sit and watch a DVD that I've downloaded at my computer in Windows Media Player. It comes up and plays great typically, by just doubleclicking the .vob file.

Lately, though, no audio has been coming on certain DVD's. One will work, and another won't. I would attribute it to bad downloads/authored DVD's, except for this: it's also the case with some DVD's that I've watched BEFORE. The video plays fine, but no audio. Then, other DVD's will work fine that I download.

Any ideas why it would be freaking out on me?

Thanks in advance...

-adam
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2006-03-24, 12:33 PM
brimstone brimstone is offline
54.32 GB/147.54 GB/2.72
 
Join Date: Apr 2005
Re: No Audio in WMP all of a sudden...?!?

Could it have something to to with what kind of audio (pcm, ac3) that is on the DVD?
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2006-03-24, 12:48 PM
greenheatherc's Avatar
greenheatherc greenheatherc is offline
sarcastic dork
TTD Staff
123.09 GB/240.75 GB/1.96
 
Join Date: Nov 2004
Location: Looking for HJ....
Re: No Audio in WMP all of a sudden...?!?

try using VLC to watch DVDs on yer comp http://www.videolan.org/
__________________
Quote:
Originally Posted by ohkeepa
I label my DVDs with numbers and use my DB etree list to keep track of what is on which DVD. Probably not the best idea, if that site ever crashes I wont know whats on what
I'm always up for a trade <--Best viewed using anything but Internet Explorer.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
Sudden stat jump? - FiveString Site Announcements & Suggestions 83 2006-06-14 05:25 PM
All of a sudden I am firewalled... - tradefulhead Technobabble 12 2006-06-12 10:17 PM
Port firewalled all the sudden? - Billo521 Technobabble 1 2006-06-05 06:46 PM
All of a sudden, it takes 2 hours to burn a dvd!?! - phoompapa Technobabble 10 2006-03-10 02:50 PM
BT Speeds all-of-a-sudden suck - RainDawg Technobabble 35 2004-12-23 01:59 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 06:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts