The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2006-02-08, 12:48 PM
TraderED
0.00 KB/0.00 KB/---
 
PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

anyone come across this before??


i got a few discs today in the mail and when i try to put them on to my HD to burn i keep getting the same error message...

Says cannot copy all the files... with the same error message.....on all 13 discs...like there is a lock on them or something..Is there any particular questions I should as the sender that can ratify this situation???

HELPPPPPPPPPPPPPp
ED
Edit/Delete Message Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #2  
Old 2006-02-08, 12:51 PM
TheMamba's Avatar
TheMamba TheMamba is offline
I love them redheads!
70.51 GB/140.66 GB/1.99
 
Join Date: Nov 2004
Location: South Florida
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

Can it copy any of the files? My first thought is that there may be some hidden files that it doesn't want to copy for some reason.

Have you tried verifying the checksums?
__________________
Audio List

Quote:
Originally Posted by SpermaLopez
Sorry, I'm still a n00b.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #3  
Old 2006-02-08, 12:56 PM
TraderED
0.00 KB/0.00 KB/---
 
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

Yeha it will copy some of the files...

And all discs work fine in a dvd player..

I use a MAc running osx..

And i keep getting the same error no matter where i try to copy it on my HD....
on all his discs..

how does one go about verifing the checksomes????

Thanks for your help mambabrah.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #4  
Old 2006-02-08, 01:10 PM
AAR.oner's Avatar
AAR.oner AAR.oner is offline
TTD Staff
1.11 TB/1.41 TB/1.27
 
Join Date: Feb 2005
Location: Appalachia
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

the checksums are either .md5 or .st5 or .ffp files

open xACT and click on the "checksum" tab
clck "add"...select the checksum file from the disc and press okay
then click "checksum" button...xACT will then verify the files and tell you if they passed or failed

also, check to see what the permissions are set on...that *could* be part of the problem
__________________
TTD's Gear Lust Forum -- info & reviews on taping gear
The Basics of EQing
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #5  
Old 2006-02-08, 01:47 PM
TraderED
0.00 KB/0.00 KB/---
 
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

Quote:
Originally Posted by AAR.oner
the checksums are either .md5 or .st5 or .ffp files

open xACT and click on the "checksum" tab
clck "add"...select the checksum file from the disc and press okay
then click "checksum" button...xACT will then verify the files and tell you if they passed or failed

also, check to see what the permissions are set on...that *could* be part of the problem

how do i do this with a mac??
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #6  
Old 2006-02-08, 02:00 PM
AAR.oner's Avatar
AAR.oner AAR.oner is offline
TTD Staff
1.11 TB/1.41 TB/1.27
 
Join Date: Feb 2005
Location: Appalachia
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

to check permissions, highlight the disc and press OpenApple+I
look for Ownership&Permissions and make sure its not locked or anything

to run the checksums, you need to download xACT [which you should have for trading anyway--excellent all-in-one GUI specifically for lossless trading]... http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/21952
__________________
TTD's Gear Lust Forum -- info & reviews on taping gear
The Basics of EQing
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #7  
Old 2006-02-08, 02:02 PM
TraderED
0.00 KB/0.00 KB/---
 
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

Thanks a ton for your kind help broseph..




I'll let you know how it turns out..
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #8  
Old 2006-02-08, 02:08 PM
TraderED
0.00 KB/0.00 KB/---
 
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

it says that i can only read..

Bingo.....
so where do i go from there? i am assuming no where cause i can only read not copy??

ED
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #9  
Old 2006-02-08, 03:42 PM
TraderED
0.00 KB/0.00 KB/---
 
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

I thought a check sums only worked for audio files?
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #10  
Old 2006-02-08, 04:09 PM
TheMamba's Avatar
TheMamba TheMamba is offline
I love them redheads!
70.51 GB/140.66 GB/1.99
 
Join Date: Nov 2004
Location: South Florida
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

Quote:
Originally Posted by TraderED
I thought a check sums only worked for audio files?
Check sum works for ANY file type - audio, video, programs, documents, spread sheets, pictures, etc. etc.
__________________
Audio List

Quote:
Originally Posted by SpermaLopez
Sorry, I'm still a n00b.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #11  
Old 2006-02-08, 04:19 PM
TraderED
0.00 KB/0.00 KB/---
 
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

so i have xact and all but what do i do?


i took the Video TS folder >add>they end up where i put them..

so i suppose they check out allright.

Last edited by TraderED; 2006-02-08 at 04:26 PM.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #12  
Old 2006-02-08, 04:27 PM
TraderED
0.00 KB/0.00 KB/---
 
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

well i giving up for today...
thanks all who tried to help me..


I assure you all that this thread will be up tomorrow.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #13  
Old 2006-02-08, 04:58 PM
gsmyth79's Avatar
gsmyth79 gsmyth79 is offline
Happy little trees
TTD VIP
659.93 GB/7.41 TB/11.50
 
Join Date: Nov 2004
Location: Bi-Mon-Sci-Fi-Con
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

they need to supply you with the md5 for the files. were they on the disc you received? making them yourself isn't going to get you anywhere.

i would ask them what program they used to burn and whether they burned as a video or data disc. not sure if that will help too much but if they used a crappy program (with weird settings) that might be the problem right there.

so you're just trying to drag the video_ts onto your hd right? that shouldn't be a problem if the files are read only.
__________________
I was saying Boo-urns.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #14  
Old 2006-02-09, 11:31 AM
TraderED
0.00 KB/0.00 KB/---
 
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

all the discs say is video ts and audio ts.


i see no md5.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #15  
Old 2006-02-09, 11:38 AM
thisistoto thisistoto is offline
505.91 GB/533.29 GB/1.05
 
Join Date: Nov 2004
Re: PROBLEM with other TRADERS discs>>>>>>>>>>>>>>>>

so you are having trouble pulling the info on the discs to your hd?


If you can play them fine in a stand alone player but cant get them to copy, one problem that occurs (and has happened to me) is that sometimes people dont close the disc when they burn, they leave it as an open session.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
spear discs - stewart Snail Mail Trading 1 2008-02-19 12:31 PM
Writing on discs - Al FS Technobabble 15 2007-07-26 09:59 AM
question on EAC and TAO discs - rhinowing Technobabble 1 2006-03-07 02:44 AM
winrar, DVD Decrypter, etc no problem. --> nero authored by Movie Domino is a problem - cardinalae Technobabble 0 2006-03-02 12:48 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 06:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts