PDA

View Full Version : Question about re-seeding


Evenreven
2005-05-13, 08:56 AM
Hello people,
Someone requested a reseed of the Neil Young concert boot "Citizen Kane jr. Blues". It's been inactive for some time now. I can reseed it, no problem, I even have the original torrent file. But the problem is, I don't think it included that shntool fingerprint thingy.

http://www.thetradersden.org/forums/showthread.php?t=1006&highlight=citizen+kane

Is it okay to seed it in the way it was in the original seed?

Cheers and thanks!
-Evenreven

Five
2005-05-13, 09:40 PM
Its really easy to make an .st5 these days...
http://thor.prohosting.com/roh0205/

if you're on mac use a program called xAct.

if you need more help just ask!

Evenreven
2005-05-18, 07:16 PM
Okay, then I`ll make an .st5 to go with the reseed. With xAct it seems pretty much self-explanatory.

My question was really a bit more general though. It was something along the lines of: when a shn seed without an .st5 has been seeded on this site once already, do I need to make an .st5 for a simple reseed when the original seeder didn`t have to?

But as I said, I will make one and reseed.
Thanks again, Five!

Five
2005-05-18, 10:16 PM
let's just say that we strongly prefer .st5 checksums posted with SHN and APE sets when they're seeded.

you're welcome!

Evenreven
2005-05-20, 11:18 AM
Since no one in the reseed announce thread has complained yet...

http://www.thetradersden.org/forums/showthread.php?t=7425

... I guess I did it the right way! :)

Thanks for all the help, Five!