PDA

View Full Version : DVD-lab Pro Root Menu Audio?


silentmachine
2005-04-17, 07:15 PM
Hi!

I've used DVD-lab Pro to author a DVD. It has a root menu and 4 title menus. I want to add music to the root menu but I also don't want the music to stop playing when I select a title menu. Is this possible?

Thanks in advance! :)

silentmachine
2005-04-18, 11:01 AM
Anyone?

ktng
2005-04-21, 08:34 PM
No idea I'm afraid. I would suggest you post the query in the DVD-Lab forum.