PDA

View Full Version : burning cds


mileyfan
2008-01-19, 07:00 PM
what do i do on my burning program? i use severial but even with flac there are gaps what can i do to stop the gaps? tried but no luck.

E_rock
2008-01-19, 08:31 PM
Well...what program are you using? Usually there's a box to check/ uncheck that inserts/removes those gaps.

AAR.oner
2008-01-20, 08:39 AM
sounds like you are burning in Tack-At-Once mode, which puts the 2 sec gap between tracks...you need to burn in Disc-At-Once mode and be sure there are 0 sec gaps set

habalushy
2008-01-20, 12:55 PM
depending on what you're using, it can be easy to remove the gap.
itunes (for example) has an option of how many seconds you want in between each track.

my suggestion is convert the flac to wav and use a program like itunes or recordnow or any other freeware to burn it (wav is more easily burned than flac) and check the options first

mc1958
2008-01-20, 01:35 PM
I use burrrn to burn my lossless files - it's free and doesn't put in any gaps lol:

http://www.burrrn.net/?page_id=4