PDA

View Full Version : Why i can't post [IMG] codes?


SONIDOMONO
2006-08-27, 11:47 AM
Just this question, why i can't post [IMG] codes in the forums?
I see in the posting rules that my vB code is on, smiles on, but [IMG] is off... could i change something to turn it on?
Is just for the mods?

I'm just trying to put a linked image, a little one...

Thanks guys!

ohkeepa
2006-08-27, 11:51 AM
do you have your option set so you can view IMG code

U2Lynne
2006-08-27, 12:04 PM
Are you posting them correctly?
http://www.thetradersden.org/forums/misc.php?do=bbcode#imgcode

SONIDOMONO
2006-08-27, 04:34 PM
http://www.thetradersden.org/forums//forums/images/statusiconttd/forum_new.gif (http://www.vbulletin.com)

U2Lynne
2006-08-27, 04:43 PM
This is what you wrote for the image url:
http://www.thetradersden.org/forums//forums/images/statusiconttd/forum_new.gif

That is incorrect - you have an extra "/forums/" in there. It should be http://www.thetradersden.org/forums/images/statusiconttd/forum_new.gif

http://www.thetradersden.org/forums/images/statusiconttd/forum_new.gif

SONIDOMONO
2006-08-27, 06:08 PM
http://img73.imageshack.us/img73/636/rainexq5.png (http://www.rainemu.com/games/)

SONIDOMONO
2006-08-27, 06:15 PM
Arcade games http://img73.imageshack.us/img73/636/rainexq5.png (http://www.rainemu.com/games/)

thisistoto
2006-08-27, 06:16 PM
Usually with image codes the image location address has to have a .jpeg or .gif or some kind of file extension.

SONIDOMONO
2006-08-27, 06:19 PM
This is what you wrote for the image url:
http://www.thetradersden.org/forums//forums/images/statusiconttd/forum_new.gif

That is incorrect - you have an extra "/forums/" in there. It should be http://www.thetradersden.org/forums/images/statusiconttd/forum_new.gif

http://www.thetradersden.org/forums/images/statusiconttd/forum_new.gif

I think it's in the tutorial (http://www.thetradersden.org/forums/misc.php?do=bbcode#imgcode )

SONIDOMONO
2006-08-27, 06:28 PM
Thanks guys, works perfect in the forums... but i was trying to put an image code in my signature, and i think i can't.

User Control Panel and Edit Signature

Thanks U2Lynne!

ohkeepa
2006-08-27, 06:35 PM
you can not put images in signatures here