The Traders' Den  

  The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble
 

Notices

Technobabble Post your general Need for Help questions here.
Lossy or Lossless?
Moderators

Reply
 
Thread Tools
  #841  
Old 2012-01-11, 07:08 AM
ironfelix's Avatar
ironfelix ironfelix is offline
The Comrade
64.62 GB/108.95 GB/1.69
 
Join Date: Nov 2004
Location: Moscow, Russia
Re: Trader's Little Helper

hey, Roann, any chance to see TLH for Mac os one day? I had to move to Mac and now i have no idea what to do without your soft... Thanks
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #842  
Old 2012-01-11, 09:36 AM
roann's Avatar
roann roann is offline
TTD Staff
931.07 GB/492.77 GB/0.53
 
Join Date: Nov 2004
Location: Planet Earth
Re: Trader's Little Helper

Quote:
Originally Posted by ironfelix View Post
... any chance to see TLH for Mac os one day?...
I don't think so, sorry.

Quote:
Originally Posted by ironfelix View Post
... I had to move to Mac and now i have no idea what to do without your soft...
Use Scott Brown's xACT.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #843  
Old 2012-01-13, 01:46 AM
ironfelix's Avatar
ironfelix ironfelix is offline
The Comrade
64.62 GB/108.95 GB/1.69
 
Join Date: Nov 2004
Location: Moscow, Russia
Re: Trader's Little Helper

Quote:
Originally Posted by roann View Post
Use Scott Brown's xACT.
Awesome! thanks a lot!!
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #844  
Old 2012-04-14, 06:08 PM
cutz cutz is offline
146.93 GB/969.26 GB/6.60
 
Join Date: Sep 2008
Re: Trader's Little Helper

For some reason when i DL TLH, my security says TLH is a threat(ADWARE), and i am unable to use TLH. I've used TLH for years now and NEVER had this problem. Don't you think i should be able to ALLOW it through my security somehow? If so, how can i do that. Any suggestions would be appreciated.

I use Webroot.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #845  
Old 2012-04-14, 06:13 PM
mike1061 mike1061 is offline
1.35 TB/7.32 TB/5.44
 
Join Date: Nov 2004
Re: Trader's Little Helper

Quote:
Originally Posted by cutz View Post
For some reason when i DL TLH, my security says TLH is a threat, and i am unable to use TLH. I've used TLH for years now and NEVER had this problem. Don't you think i should be able to ALLOW it through my security somehow? If so, how can i do that. Any suggestions would be appreciated.
I think he's giong to need a little more info than that. Like what OS? What was the error message? What security system blocked it?
Thanks
Mike
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #846  
Old 2012-04-15, 02:21 AM
tunic's Avatar
tunic tunic is offline
The Great Destroyer
193.80 GB/390.67 GB/2.02
 
Join Date: May 2005
Re: Trader's Little Helper

This has come up on Dime's mailing list as well, probably just a false positive. They were using Webroot SecureAnywhere. Complain about it to whatever virusscanner you're using.
As long as you installed TLH from it's own website it should be safe.
__________________
what comes first,
the music or the words?
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #847  
Old 2012-04-15, 01:24 PM
cutz cutz is offline
146.93 GB/969.26 GB/6.60
 
Join Date: Sep 2008
Re: Trader's Little Helper

Quote:
Originally Posted by tunic View Post
This has come up on Dime's mailing list as well, probably just a false positive. They were using Webroot SecureAnywhere. Complain about it to whatever virusscanner you're using.
As long as you installed TLH from it's own website it should be safe.

Yes, i am using Webroot SecureAnywhere. It's not letting me use TLH at all. I don't know why because i had Webroot on my last computer, and was able to DL and use it with NO problems.

As soon as i go through the wizard set up a pop-up box appears :
webroot has detected w32.adware.mediaget.gen

When i click finish set-up the computer will restart(like it's suppose to), and when the computer comes back on the red TLH Icon is now white. When i click on the white TLH Icon i get this:

The item "tralh.exe" that has this shortcut refers to has been changed or moved, so this shortcut will NO longer work properly. Do you want to delete this shortcut? YES NO



Should i unable the protection to DL & set-up TLH? and then able it after? or will Webroot just delete it anyway?

Apperciate any HELP.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #848  
Old 2012-04-16, 06:10 AM
co9ol's Avatar
co9ol co9ol is offline
co9ol
274.75 GB/368.50 GB/1.34
 
Join Date: Nov 2006
Location: GTA Ontario, Canada
Re: Trader's Little Helper

I'd suggest you search through webroot's controls, there should be a way to add it to a list of safe programs. Are you on XP vista or 7? If your on 7 you could try installing it by right clicking on the installer file and selecting "run as administrator". That tends to solve a lot of 7 related problems.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #849  
Old 2012-04-16, 03:54 PM
kramer73 kramer73 is offline
177.91 GB/216.08 GB/1.21
 
Join Date: Jan 2005
Re: Trader's Little Helper

I've been getting this message when trying to reinstall TLH.

An installation of TLH 2.7.0 already exists on your computer.

The setup wizard will be shut down.

The thing is, I don't have it on the computer. I've searched for it everywhere.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #850  
Old 2012-04-16, 04:21 PM
kramer73 kramer73 is offline
177.91 GB/216.08 GB/1.21
 
Join Date: Jan 2005
Re: Trader's Little Helper

Quote:
Originally Posted by kramer73 View Post
I've been getting this message when trying to reinstall TLH.

An installation of TLH 2.7.0 already exists on your computer.

The setup wizard will be shut down.

The thing is, I don't have it on the computer. I've searched for it everywhere.
figured it out myself.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #851  
Old 2012-04-16, 09:15 PM
cutz cutz is offline
146.93 GB/969.26 GB/6.60
 
Join Date: Sep 2008
Re: Trader's Little Helper

Quote:
Originally Posted by co9ol View Post
I'd suggest you search through webroot's controls, there should be a way to add it to a list of safe programs. Are you on XP vista or 7? If your on 7 you could try installing it by right clicking on the installer file and selecting "run as administrator". That tends to solve a lot of 7 related problems.
Yes, i have windows 7. I tried that and i just get the same message.

IF i unable webroot can i able it back on?

I'm thinking if i unable it , and then try to DL & install it will work, but i'm not sure i should unable webroot. But, i NEED TLH.

Thanks for the HELP.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #852  
Old 2012-04-18, 07:25 PM
co9ol's Avatar
co9ol co9ol is offline
co9ol
274.75 GB/368.50 GB/1.34
 
Join Date: Nov 2006
Location: GTA Ontario, Canada
Re: Trader's Little Helper

it's worth a try, but I have a feeling that as soon as you re-enable webroot it's going to delete TLH first thing. Contact webroot?
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #853  
Old 2012-04-18, 09:01 PM
cutz cutz is offline
146.93 GB/969.26 GB/6.60
 
Join Date: Sep 2008
Re: Trader's Little Helper

Quote:
Originally Posted by co9ol View Post
it's worth a try, but I have a feeling that as soon as you re-enable webroot it's going to delete TLH first thing. Contact webroot?
Yea, i think the same thing: it's just going to delete TLH.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #854  
Old 2012-04-21, 09:31 PM
cutz cutz is offline
146.93 GB/969.26 GB/6.60
 
Join Date: Sep 2008
Re: Trader's Little Helper

Well, my Hard Drive went on my laptop, but it was replaced with a NEW one(at NO CHARGE, because i just bought it).

I downloaded TLH BEFORE i put the Security in, and that seems to work. So far.

Appreciated the suggestions. Thanks.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
  #855  
Old 2012-04-22, 02:24 AM
trustthex's Avatar
trustthex trustthex is offline
Trainwreckin' Fool
566.69 GB/2.94 TB/5.32
 
Join Date: Apr 2007
Location: Denton, TX
Re: Trader's Little Helper

So, what are the chances of making this a portable app? I know it has several includes, but it would make tracking/encoding shows on the go much easier.

Thanks for all of everyone's work on this fine app!
__________________
The critics of the Information Age see everything in the negative, as if the quantity of information can lead to a loss of meaning. They said the same thing about Gutenberg.
-Timothy Leary


Meatwad: I thought you said TV was bad.
Frylock: It is. But we fucking need it.
Reply With Quote Reply with Nested Quotes
Reply

The Traders' Den > Where we go to learn ..... > Technobabble

Tags
tlh, traders little helper

Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
trader's little helper ? - Mills1988 Lossy or Lossless? 4 2008-03-25 10:19 AM
Trader's Little Helper Help? - dannyandamie Technobabble 2 2007-08-26 12:44 PM
TRADER'S LITTLE HELPER ERROR... - Tuttle Technobabble 6 2007-01-16 05:46 PM
Trader's Little Helper errors, need help please: - donovana Technobabble 4 2005-12-22 05:08 PM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forums


All times are GMT -5. The time now is 06:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004 - , TheTradersDen.org - All Rights Reserved - Hosted at QuickPacket
no new posts