PDA

View Full Version : Mac: Running EAC through Parallels


U2Lynne
2008-05-17, 12:29 AM
So, I finally got around to installing Parallels on my iMac and then Win XP also (TinyXP according to my son). Then I downloaded EAC and ran the wizard and left stuff default. It detected my drive and I said 'fine' when it asked to use the settings.

Has anyone else installed EAC on their Mac? Any advice?

direwolf-pgh
2008-05-17, 02:20 AM
dont let your kids on your computer. thats good advice.

as for EAC.. the default mode is Burst mode not Secure mode.
(which is fine, but its not, but it is)
i dont believe you have to do much else these days.

AAR.oner
2008-05-17, 05:24 AM
yeah, switch from Burst to Secure...you can go thru the whole process of figuring out yer offsets but it isn't necessary...there used to be a link with a stepbystep guide on setting up EAC, but i can't seem to find it :hmm:

AAR.oner
2008-05-17, 05:26 AM
here's the hydrogenaudio wiki for set up, should be accurate:
http://wiki.hydrogenaudio.org/index.php?title=EAC_Lossless_Backup