PDA

View Full Version : No TV under "Type of Show"?


nada2k
2008-05-01, 11:31 AM
Hi

When uploading audio torrents you can't choose TV under "Type of Show". At least I record audio from TV broadcasts, so this category seems to be missing. Or do you use FM for TV recordings? I thought FM stands for radio recordings (english is not my native language)?

Regards

paddington
2008-05-01, 11:35 AM
We don't allow audio from digital broadcasts because they use lossy compression. What was the source?

nada2k
2008-05-01, 11:36 AM
The source is analog cable TV.

schmoe75
2008-05-01, 12:38 PM
...

Five
2008-05-01, 12:39 PM
I guess we could add that sometime. for now maybe use SBD or FM