PDA

View Full Version : Opened BT DL's with azar.


ZenFractalJam
2005-03-09, 02:54 PM
i have 4.5 BG of 103196PH and it checks the files and says im only at 16% but the set is only 5.8 BG .....it's doing the same for 72503PH......Please help should i abandon them and start over...... These 2 downloads that are doing this started with BT and i reeopend them with azar. is this why the clients are not reading the Dat. properly

RainDawg
2005-03-10, 10:20 AM
If it says you're at 16%, that means you've only downloaded 16%. The reason it reads up to 100% first is that it's telling you how much of the data it has scanned, and then returns the result of how much you actually got.

I believe this answers the question, though I have to admit the initial inquiry was a bit hard to understand.

feralicious
2005-03-10, 07:02 PM
Also, if you're checking how big the folder is on your computer it may say it's the size of the file since it could be allocating the full size amount on your HD. Some BT programs do that as a way of reserving the space on your HD so you won't run out even though you really only downloaded 16% so far.

Another thing... are the folders named for the show that they are or are they the generic name of VIDEO_TS? If the person who put up the show gave them the generic name and you're getting two shows with the same folder name it could be screwing up the data. If this is the case I would start over and make individual folders for each show with the show names on them and download the VIDEO_TS folder inside those.