PDA

View Full Version : Seeding


dross1167
2006-11-03, 07:53 AM
hi all, i'm brand new to this. i have a torrent seeding today, or at least it appears that way (Fastball DVD). I am using Azureus. I can see that i am uploading just fine, and that there are 4 peers downloading. but for some reason when i list the torrents here on the site, my doesn't show any active seeds (0). any idea what's up with that?

thanks...

TheMamba
2006-11-03, 08:09 AM
Posted in the Fastball thread...

Looks like you have Azureus pointed in the wrong place - you are showing up as a leecher.

dross1167
2006-11-03, 08:12 AM
not exactly sure what you mean. if i'm a leecher i'd be downloading, but all azureus shows is that i am uploading. confused...

TheMamba
2006-11-03, 08:15 AM
When I looked a few minutes ago, the tracker was showing you at 0%. Now, it doesn't appear that you are on it at all.

My advice:

Stop the torrent. Remove it from Az. Shutdown Az. Redownload the torrent from your thread. Start up Az. Open the torrent file that you downloaded. Point it at the correct folder and restart.

dross1167
2006-11-03, 08:26 AM
ok thanks. i've done all that. now it's in the process of 'checking'.

TheMamba
2006-11-03, 08:54 AM
Ok, now you're showing up. :thumbsup

U2Lynne
2006-11-03, 11:00 AM
You know, we really do need to warn people about this latest version of Azureus. It is very screwy if you are the new seeder/uploader on a show.

AAR.oner
2006-11-04, 03:10 AM
You know, we really do need to warn people about this latest version of Azureus. It is very screwy if you are the new seeder/uploader on a show.
werd...the last few shows i seeded, i've had to redownload the .torrent file a few times to get it to run right

i like the tweakability of Azureus, but thinkin i might give a few other clients a try