PDA

View Full Version : verizon broadband aircard


ohkeepa
2006-10-15, 01:23 AM
I have a verizon aircard that i was using with my last laptop, but now that i have a macbook there is no slot for the card. are there any options for this.. maybe setting up the airport to recieve the verizon signal..

anyone know anything about this?

Sugarkane
2006-10-15, 02:28 AM
i don't know but you should call verizon. also how well do those work cuz i've been thinking of getting one.

ohkeepa
2006-10-15, 12:23 PM
it worked pretty good... i mean, i could not get the full potential out of it because i live so far out in the country. but i was suprised that it still worked. when i signed up they said that if i lived in or pretty close to a major city it was possible to get around T1 speeds.