PDA

View Full Version : Can you add new fonts to LightScribe?


JackDog
2013-04-01, 06:36 PM
Does anyone know if you can add new fonts to LightScribe? I would think that you can, but I searched their help section and Googled it without any luck.

P A U L
2013-04-01, 10:45 PM
Try adding the fonts to your OS...

http://www.google.com/search?q=windows+how+to+add+new+fonts

JackDog
2013-04-02, 08:16 AM
Thank you very much! That was so simple that I feel dumb for not thinking of it.

P A U L
2013-04-04, 01:00 AM
:cheers: