PDA

View Full Version : could i use EQ


SD-238
2013-03-31, 04:58 PM
The recorder i used to record this show was the tascam im2 mic for ipod touch it records in cd quality lossless but the sound lacks trebles and i need help making it sound less dull

anybody know some good eq settings for audacity?

Thanks

Aerosmith Nassau Coliseum 2012-7-1

AAR.oner
2013-04-01, 07:20 AM
there are no preset settings for EQing, every recording is different...but here's a basic EQ guide, written in layman's terms...should help you some

http://www.thetradersden.org/forums/showthread.php?t=3514

Unidecker
2013-04-01, 10:28 AM
i believe leave it as it is and let the listener EQ as they wish dont EQ recordings as it ruins them for the listeners.. and the longevity of the recordings.